scroll down

Over Debaillie

Debaillie Middelkerke

Building on experience

Groep Debaillie is een puur familiebedrijf met een zeer sterke reputatie in vakmanschap en oog voor detail. Met zijn meer dan 70 jaar aan ervaring is de Groep sinds jaar en dag een gevestigde waarde op het gebied van vastgoedontwikkeling.

De corebusiness omvat nog steeds het bouwen van residentiële woonprojecten op toplocaties aan het hoogste kwaliteitslabel in samenwerking met gerenommeerde architecten en interieurontwerpers. Het gebruik van duurzame materialen doorgans het bouwproces zorgen bij de oplevering voor een hoogstaande afwerking van uitzonderlijke kwaliteiten.

Vanaf de aankoop tot de volledige bouw en afwerking heeft u rechtstreeks contact met de bouwheer. Zo geniet u van een uitstekende service en begeleiding zowel voor, tijden als na het bouwproces…

Sinds 1950

Familiegeschiedenis

Debaillie Groep werd opgericht in 1950 en evolueerde over drie generaties heen van aannemer tot gevestigde waarde in de ontwikkeling en verkoop van residentieel vastgoed.
Read more
Zorgeloos investeren

Onze filosofie

Zorgeloos investeren, daar staan we voor. Door in te zetten op kwalitatief vastgoed met toekomstperspectief en een superieure kwaliteit, met onze drie waarden als rode draad.
Read more
Zorgeloos investeren

Aankoopprocedure

No-nonsens, persoonlijk, transparant, eerlijk. Gaat u met Debaillie Groep in zee, dan kan u rekenen op een ervaren partner die u begeleidt doorheen het volledige investeringsproces van A tot Z.
Read more
Wil u graag meer informatie? Wenst u de mogelijkheden te bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons uw gegevens en wij nemen zelf contact met u op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Renseignements vente et location:
sales@debaillie.com

Renseignements généraux :
info@debaillie.com

Lu - Ve: 08h30 - 18h00
Sa: 10h00 - 17h00
Di: 10h00 - 16h00
De préférence par rendez-vous
Seulement fermé pendant les jours fériés.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal