Blaas uw spaargeld nieuw leven in met een belegging in vastgoed

Investeren in vastgoed
scroll down

Ziet u elk jaar met lede ogen aan hoe uw spaargeld amper nog iets opbrengt? Schud vandaag nog uw zuurverdiende spaarcenten wakker en investeer ze in vastgoed. Vastgoed is het perfecte alternatief voor de volatiele beurs of een slapende spaarrekening, en dat om 4 redenen.
 

1.  Antwoord op inflatie

Spaargeld op een klassieke spaarrekening is onderhevig aan inflatie. Met andere woorden, elk jaar is uw geld minder waard. Dat geldt niet voor vastgoed. Integendeel zelfs. Wanneer de prijs van bakstenen stijgt, stijgen de huurprijzen mee. In plaats van waardeverlies, bent u dus zeker van rendement.
 

2.  Historisch lage rente 

De rente op hypothecaire leningen was nog nooit zo laag. En daar lijkt de komende jaren niet meteen verandering in te komen. Het is dus het ideale moment om geld te lenen en zo het rendement van uw eigen (beperkte) investering een stevige duw in de rug te geven. Dankzij de goedkope leningen kunt u zelfs uw middelen spreiden over verschillende eigendommen.


3.  Meerwaarde

Met een spaarrekening kunt u op elk moment beschikken over uw geld. Maar voor die flexibiliteit betaalt u een erg hoge prijs. Een investering in vastgoed is dan wel een investering op lange termijn, u bent steeds zeker van een aanzienlijke meerwaarde. Want beslist u om uw woning om de een of andere reden te verkopen, dan zal uw huis bijna altijd meer waard zijn dan op het moment dat u het kocht.
 

4.  Fiscaal verhaal

En dan zijn er nog de fiscale voordelen. Verhuurt u uw eigendom, dan kunt u bijvoorbeeld genieten van de zogenoemde federale interestaftrek, waarbij de interesten die u betaalt in mindering gebracht worden van de belasting op onroerende inkomsten. Of geniet van de belastingvermindering van 30% op langetermijnsparen door uw investering fiscaal in te brengen.


De overtuiging dat enkel mensen met een groot vermogen kunnen beleggen in vastgoed, klopt al lang niet meer. Al vanaf 50.000 euro kunt u genieten van het rendement en de meerwaarde van vastgoed.

   

Overtuigd van een investering in vastgoed?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.
Wil u graag meer informatie? Wenst u de mogelijkheden te bespreken tijdens een persoonlijk gesprek? Bezorg ons uw gegevens en wij nemen zelf contact met u op.

Sales Office Middelkerke

Oostendelaan 509
8430 Middelkerke
T + 32 59 300 750

Renseignements vente et location:
sales@debaillie.com

Renseignements généraux :
info@debaillie.com

Lu - Ve: 08h30 - 18h00
Sa: 10h00 - 17h00
Di: 10h00 - 16h00
De préférence par rendez-vous
Seulement fermé pendant les jours fériés.

* verplicht in te vullen

Of contacteer onze verkoopdienst rechtstreeks op het nummer + 32 59 300 750 voor een afspraak. Volledig vrijblijvend.
© Group Debaillie
Disclaimer / Privacy / Cookies policy
Design by Uruku, code by Kubrick, copywriting by kimschrijft

Uw taal

* verplicht in te vullen